Voetbal Vier op een rij huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Voetbalattractie 4 op 1 rij
Het huren van Voetbalattractie 4 op 1 rij is een nieuwe variatie van de alom bekende vier op één rij. Meerdere spel variaties zijn mogelijk met deze Voetbalattractie 4 op 1 rij. Ben je op zoek naar een andere voetbal attractie, bekijk onze categorie Voetbal attracties!
Wie heeft het eerste vier op een rij geschoten of gegooid?
Voetbal Vier op een Rij is een spannend bal spel voor jong en oud. Huren van deze voetbal attractie is zeker een succes. Mocht je goed getraind zijn kun je deze met de voet proberen te scoren, mocht je minder goed kunnen schieten is gooien zeker zo spannend.
Met andere Voetbal attracties goed te combineren.....
Zie ook onze andere voetbal attractie of leuk te combineren of met de kleine en grote zeskamp spellen. Vraag gerust om advies wij zullen u eerlijk advies geven wat bij u evenement past.
Op- en afbouw instructies Voetbal vier op een rij
Wilt u voor het huren van Voetbal Vier op een Rij zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 8m x 6m x 4m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar