Bumperballen

Bumperballen huren bij Attractieverhuur de Toren

Met opblaas c.q. aqua ballen over water lopen, met zorb ballen de berg afrollen of gekleed in een opblaasbal botsen met je tegenstander. Dat zijn slechts korte omschrijvingen van de waterballen, zorb ballen en bumperballen activiteiten die Attractieverhuur De Toren biedt. Waterballen, bumperballen en zorb ballen zijn geliefd bij evenementen van Den Bosch tot Maastricht, maar ook buiten Noord-Brabant en Limburg zorgen de aqua ballen voor groot succes. De zorb ballen en waterballen zijn niet alleen te huren. Het is tevens mogelijk de bumperballen of zorbing bal te kopen.

 

Altijd al eens met ballen over water willen lopen? Of wil je ervaren hoe het is om met ballen te lopen over water? Een waterballen verhuur bedrijf biedt daarbij uitkomst. Waterbal verhuur, en de verhuur van aqua balls, grote opblaasballen, aqua ballen is een van de specialismen van Attractieverhuur De Toren. Daarnaast richten we ons op de verhuur van spectaculaire attracties als de Skyswing, bungee trampoline en base-jump. De zorbing- en bumperballen echter zijn niet minder spectaculair van aard. Met een grote opblaasbal (ook wel aqua of waterbal genoemd) kun je lopen/drijven in de gracht, het zwembad of het recreatiegebied. Waterbal verhuur spots en geschikte locaties voor waterballen zijn natuurlijk overal in Nederland en België te vinden. Alleen al in de regio Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Noord-Brabant en Limburg zijn talrijke plekken waar je met ballen over water lopen kunt. Aqua ballen, waterballen en grote opblaasballen huren zorgt gegarandeerd voor succes.

 

Wanneer je niet over stilstaand water voor de verhuur van waterballen beschikt, dan kun je de aqua ballen huren inclusief waterbassin. Op deze manier kun je veilig in de ballen lopen over water en ze als blikvanger gebruiken. Bij ons waterballen verhuur bedrijf kun je niet alleen aqua ballen en waterballen huren. Je kunt ze ook kopen. Op deze manier kunnen de bezoekers van jouw vakantiepark of attractiepark dagelijks met de ballen over water lopen.

Een andere activiteit binnen ons verhuurbedrijf is de verhuur van zorb ballen. Zorbing is een activiteit waarbij je in een kunststof bal - de zorb bal - van een helling rolt. Het is een nieuwe, extreme sport, afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Zorbing is iets voor mensen die eens iets anders willen. Iets geks, iets onverwachts! Bij Attractieverhuur De Toren kun je een zorbing bal of zorbballen huren om van een natuurlijke helling af te rollen. Het is een van de meest gewilde activiteiten die wij momenteel aanbieden.

 

Gebruik de zorb ballen op een zorbing locatie naar keuzeDe verhuur van zorb ballen is zo populair, omdat een ritje met de zorb bal een spectaculaire ervaring is. Het is geweldig om in een, met lucht gevulde, bal de berg af te rollen. Er zijn tal van goede zorbing locaties in de omgeving Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch te vinden. Maar de verhuur van zorb ballen reikt verder dan alleen Noord-Brabant en Limburg. Je kunt de zorbing bal of zorbballen huren voor elk evenement in Nederland en België. De voorwaarden waaraan het zorbing bal terrein moet voldoen, voordat je zorbballen kunt huren, lees je elders op onze site. Klik hier voor meer informatie over de verhuur van zorb ballen.
 

Een variant op waterballen en zorb ballen huren, is de verhuur van bumperballen. Hier is geen sprake van water of een helling, maar van een speciale arena, de bumperballen arena. Het huren van bumperballen is leuk voor een evenement of sportdag. Je geeft bezoekers de gelegenheid om, beiden gekleed in een bumperbal, tegen elkaar te bumpen en te botsen. Attractieverhuur De Toren verzorgt overigens niet alleen bumperballen verhuur, maar ook de verhuur van een bumperballen arena.

Hier vind je meer informatie over bumperballen verhuur en de mogelijkheden van bumperballen in het algemeen. Sportieve en competitieve activiteiten met bumperballen, zorb bal of waterballen. Met bovenstaande verhuur attracties komt uw zomerse evenement pas echt tot leven. Vooral een groot waterbassin met daarin de waterballen, en mooi opblaasbaar voetbalveld met daarin de bumperballen of een grote zorb zal die van een heuvel af rolt. Ook op het gebied van deze attracties is Attractieverhuur De Toren toonaangevend in Nederland en België.


Wil je aqua- of waterballen, zorbing ballen of bumperballen huren of kopen in Nederland en België?  Neem vandaag nog contact op met Attractieverhuur de Toren en ontdek hoe u onze bumperballen kunt huren om uw evenement tot leven te brengen. Met onze hoogwaardige en opwindende bumperballen wordt elk evenement een feest om te herinneren!