Ballenbak

Ballenbak huren bij attractieverhuur de Toren

Het allernieuwste product in het assortiment van Attractieverhuur De Toren is de Ballenbak. Vooral door zijn formaat van 15m x 15m een ware eyecatcher voor ieder evenement. Deze Ballenbak is afgesloten aan alle kanten en krijgt daar waar de klant wil een in- en uitgang. De binnenkant van de Ballenbak wordt gevuld met maar liefst 50.000 gekleurde ballenbak ballen.

 

Attractieverhuur De Toren is al jaren koploper op het gebied van spectaculaire stormbanen, Interactieve verhuurattracties en sinds kort ook trots leverancier van de grootste Ballenbak van Nederland. Wij leveren onze producten regelmatig in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven, uiteraard levert Attractieverhuur De Toren in heel Nederland en België. Dus huurt u in de nabije toekomst een balle(n)bak, dan huurt u deze ballenbak bij Attractieverhuur De Toren! Voor een volledig overzicht van onze verhuur ballenbak, kijk je in ons productoverzicht Ballenbak. Graag geven we je alvast een voorproefje van de verschillende verhuur ballenbak-varianten die wij bieden.

Voor het vullen van deze spectaculaire Ballenbak, gebruiken wij enkel en alleen de beste kwaliteit ballebak ballen. Al onze ballen zijn gekeurd volgens de CE, NEN-EN-71-1, NEN-EN-71-2 en NEN-EN 71-3-normen. Hiermee garanderen wij te allen tijde de kwaliteit van onze ballen. De ballenbakballen die Attractieverhuur De Toren momenteel in het assortiment heeft, genieten de kleuren blauw, rood en zilver.

 

Ben jij voor jouw evenement op zoek naar een Ballenbak van dergelijk formaat? Dan ben je bij Attractieverhuur De Toren aan het juiste adres. Ons team levert regelmatig in Noord Brabant en Limburg maar ook alle andere provincies worden voorzien van onze mooie verhuurattracties. Ook in kleinere kernen komen wij graag onze stormbaan bezorgen. Neem vandaag nog contact op met Attractieverhuur de Toren en ontdek hoe u onze unieke, grootste verplaatsbare ballenbak van Europa kunt toevoegen aan uw evenement, of kies uit onze selectie van andere ballenbakken om aan uw specifieke wensen te voldoen. Met onze hoogwaardige attracties wordt elk evenement een feest om te herinneren!