Over ons

Koploper in dé eyecatchers voor uw evenement

Van springkussens tot waterballen en van bungee trampoline tot stormbaan en ieder jaar de nieuwste zeskamp attracties. Nieuw voor 2024 zijn de Stormbaan Gold Rush,Stormbaan Highway 123, Vliegend bed en de Light Vortex! Raadpleeg de categorie Nieuwste Attracties voor alle nieuwe attracties in ons assortiment.

Bungee Trampoline

20 jaar geleden waren wij de eerste in Nederland die de bungee trampoline introduceerde en deze hebben we met trots en passie op vele honderden verschillende evenementen laten schitteren.

De koploper van kwaliteit en innovatie in attractieverhuur

Attractieverhuur De Toren is in staat om de nieuwste attracties als eerste en één van de weinigen, in Europa op de markt te brengen. Spectaculaire attracties zoals de Wipe Out Balls , Sweeper, de Spider Toren en de Knock Out Race zijn slechts enkele blikvangers uit ons productaanbod.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Wanneer je kiest voor een attractie van Attractieverhuur De Toren, dan kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid, klantgerichte service en goed personeel. Onze enthousiaste en goedverzorgde medewerkers zijn professioneel opgeleid en kindvriendelijk. Wij maken van ieder evenement een feestje!