Onze specialiteit! GROTE evenementen voorzien van onze attracties.

Spel zonder Grenzen

Spel zonder Grenzen, wordt je zeskamp groter dan 6 onderdelen dan wordt het een Spel zonder Grenzen genoemd. Een evenement waar 1/2 dagen lang tientallen teams tegen elkaar strijden om de snelste en de beste te zijn. Door onze jaren lange ervaring van het leveren van onze service op de grootste Spel zonder Grenzen van de Benelux, bent u bij ons op HET juiste adres voor het organiseren van een Spel zonder Grenzen in uw omgeving. 

Kindervakantieweken!

Kindervakantieweek, ieder dorp of stad kent het wel. De week in de zomervakantie waar het om de kinderen draait. Een week vool plezier! Hier kunnen natuurlijk geen opblaasbare attractie ontbreken. Door ons weide aanbod hebben wij voor iedere kindervakantieweek de juiste attracties. Deze zullen voor de beste beleving zorgen op uw kindervakantieweek. 

Grote zeskampen

Grote zeskampen, je organiseert een zeskamp en ieder jaar groeit het. Op een moment moet je overgaan op grotere en uitdagendere attracties. Op dat moment komen wij inspringen. Wij van attractieverhuur de Toren hebben altijd de juiste zeskamp onderdelen voor uw grote zeskamp. Ieder jaar altijd de nieuwste onderdelen. Advies voor uw zeskamp? Neem contact op via de knop onderaan de pagina. 

Grote kinder- en familie evenementen

Grote kinder- en familie evenementen, naast onze grote aanbod voor tiener/volwasenen attracties hebben wij ook een groot aanbod in kinderattracties. Deze attracties zorgen voor DE beleving op uw evenement. Denk hierbij aan kinderfestivals, trekkertrek, dorps feesten etc. Wij denken met u mee, vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op en wij zullen al uw vragen beantwoorden. 

 

Grote voetbaltoernooien

Grote voetbaltoernooien. De plek waar voetbal, competiviteit, sport, en vooral heel veel plezier samenkomt. Maar naast het voetballen moet er natuurlijk ook beleving gecreëerd worden, daar komt Attractieverhuur de Toren bij om de hoek kijken. Onze attracties maken jouw voetbaltoernooi helemaal compleet. Kijk voor al onze voetbalattracties op onze categoriepagina "Voetbal Attracties"

Weten hoe wij te werk gaan? Neem een kijkje achter de schermen met de volgende video!

Grote evenementen organiseren?

Organiseer jij ook een groot evenement en wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan zowel een online meeting als een afspraak bij ons op kantoor. Tot snel!

Contact opnemen