Nieuwste attracties

Nieuwste attracties huren bij Attractieverhuur de Toren

Heb je binnenkort een feest, open dag of evenement? En zoek je een leuke blikvanger? Of activiteit voor de jongere bezoekers? Attractieverhuur De Toren heeft een groot assortiment luchtkussens, springkastelen en andere opblaasbare attracties.

 

Vanuit ons pand in Vlijmen, gemakkelijk te bereiken vanuit Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda, biedt Attractieverhuur De Toren springkussenverhuur en luchtkussenverhuur voor bedrijven, organisaties, verenigingen en particulieren. In ons aanbod tref je lucht- en springkussens in alle soorten en maten. Sta jij op het punt een springkussen of springkasteel te gaan huren? Attractie- en luchtkussenverhuur De Toren zet alle verhuur mogelijkheden van luchtkussens in Nederland en België graag voor je op een rijtje.

Mogelijkheden op het gebied van springkussen en luchtkussen verhuur zijn er te over! Voor zowel kinderen als volwassenen. Want luchtkussens en springkussens zijn al lang niet meer alleen voor kinderen. Ook volwassenen vermaken zich prima met opblaasbare attracties, die gebruik maken van luchtkussens. Hierbij kun je denken aan de Basejump (een luchtkussen waarop je een vrije val van maar liefst 5 meter maakt), de drakensurvival (het luchtkussen voor een spannende zeskamp) of de Skyswing (een springkussen dat je opvangt na een heus trapeze avontuur). Echter als we het over springkussens 'an sich' hebben, dan gaat het - bij De Toren - om luchtkussens en springkastelen voor kinderen.

 

Attractieverhuur De Toren is toonaangevend op het gebied van de leukste en mooiste springkussens. Zoals hierboven opgesomd beschikken we over zeer diverse springkussens en luchtkastelen. Mede daardoor zijn we de ideale partner voor elk evenement.