Stormbaan Dizzy Tower huren

Prijs attractie:

Afhalen
800,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
850,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
1.000,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Stormbaan Dizzy Tower
Als uw evenement een prachtige blikvanger nodig heeft, dan is de Dizzy Tower een echte aanrader. Met zijn lengte van 27 meter en een hoogte van 9 meter heeft hij met zijn mooie vormen een geweldige uitstraling.

Zoals (bijna) al onze stormbanen, is ook deze stormbaan koppelbaar in vele verschillende mogelijkheden. Bekijk daarnaast onze categorie Stormbanen om een impressie te krijgen van welke (reuze)combinaties mogelijk zijn! Succes gegarandeerd!

Speluitleg Stormbaan Dizzy Tower
Twee deelnemers starten op de stormbaan Dizzy Tower gelijktijdig. De deelnemers draaien ieder 10 rondjes om het electronisch optellend draaiende paaltje. De weg vervolgend naar de wiebelbrug. De hindernissen van de Spider Tower en daarna de sprong naar beneden geeft het einde van de stormbaan een super gevoel.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Dizzy Tower
De stormbaan Dizzy Tower kan door uzelf worden op- en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 30m x 7m x 9m
Wattage 2x1500, 2x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar