Springkussen Disco Medium huren

Prijs attractie:

Afhalen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van het Springkussen Disco Medium (5 meter)
Met het huren van dit nieuwste Discospringkussen, haalt u een feestelijke blikvanger naar uw evenement. Ook dit springkussens is full-color geprint en zorgt daarom voor een zeer feestelijk aanzicht van buitenaf, terwijl de kinderen binnen genieten van een heus springkussenfeest!
Het Springkussen Disco Medium wordt geleverd met muziekbox en disco verlichting
Het luchtkussen Disco Medium wordt geleverd met muziekbox incl. echte disco lampen, welke in het plafond van het kussen gemonteerd kunnen worden, zodat er een gezellige sfeer onstaat. De muziekbox heeft een SD-Card ingang. Deze wordt zonder sd-card geleverd.
Goedgekeurd Disco-springkussen volgens de norm keuringdienst warenwet Nederland
Het Springkussen Disco Medium is natuurlijk veilig doordat de muziekbox en de verlichting zo zijn afgeschermd dat deze buiten bereik zijn van de deelnemers. Bent u op zoek naar een ander mooi springkussen? Bekijk onze categorie Springkussens!
Op- en afbouw instructies Springkussen Disco Medium
Wilt u voor het huren van het Springkussen Disco Medium zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 7m x 7m x 5m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie vanaf 4 jaar