Ballenbak XXL huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
999,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).

Huren van de Ballenbak xxl

Neem een kijkje in de leuke, vreugdevolle en feestelijke wereld van ballenbakballen. Bij Magic Party geloven we dat de plezierige ballen niet alleen voor kinderspeelplaatsen zijn. Wij denken juist totaal het tegenovergestelde! De ballen passen bij ontzettend veel leuke evenementen. Denk bijvoorbeeld eens aan een bruiloft, een hilarisch vrijgezellenfeest, een vreugdevol kinderfeestje of voor het feestje van je jarige opa of oma! De ballen brengen altijd een bepaalde vreugdevolle sfeer met zich mee. Bij het huren van de kleurrijke ballenbakballen van Magic Party transformeer je elk evenement tot een onvergetelijke ervaring. Ook los verkrijgbaar!

Combineer de Ballenbakballen met een photobooth globe voor nog meer feestplezier. De ballen passen bij verschillende thema’s, waardoor elk feest uniek is.

Neem een kijkje op onze site:
https://magic-party.nl/ons-aanbod/ballenbakballen/