Zeskamp Sweeper Aanbieding huren

Prijs attractie:

Afhalen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
375,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
425,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
600,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Deze Zeskamp Sweeper is een unieke en super spannende top attractie, meerdere modellen, wij geven u graag advies op de juiste keuze te maken.
De Zeskamp Sweeper zal met zijn 2 armen rond draaien en de armen van laag naar hoog bewegen. De snelheid zal per ronde worden opgevoerd. Door de terugslag veer in de armen verloopt het spel natuurlijk veilig, maar uiteindelijk zal er geen genade zijn.
Voor iedere Zeskamp of sport en spel zal deze Zeskamp Sweeper het middelpunt zijn van iedere evenement
Leeftijd Zeskamp Sweeper: vanaf 8 jaar t/m volwassen, deze attractie kan gemixt worden gespeeld. Bent u op zoek naar andere sensationele zeskamp attracties? Bekijk onze categorieën Zeskamp en Topattracties!
Op- en afbouw instructies Zeskamp Sweeper
Wilt u voor het huren van de Zeskamp Sweeper zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 10m x 10m x 3m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar