Zakslaan huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Zakslaan
Het spel zakslaan is een van de oudste oldtimers in de attractieverhuur, altijd leuk en meppen tegen je tegenstanders blijft atijd uitdagend!
Zakslaan is een competitie spel tussen....
Welke 2 tegenstanders je ook tegenover elkaar hebt zitten, het maakt niet uit of het de dames zijn die vechten wie de sterkste is of de heren... nu kan het. Deze variant van Zakslaan is uitgevoerd met een makkelijke opstap.

Ben je op zoek naar leuke sport- en spelactiviteiten of naar leuke zeskamp spellen, bekijk dan ozne categorieën Sport en Spel en Zeskamp spellen.
Op- en afbouw instructies zakslaan
Wilt u voor het huren van spelkussen Zakslaan zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 6m x 6m x 5m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar