XL 4 op een rij huren

Prijs attractie:

Afhalen
25,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
35,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren XL 4 op een rij
De spelers proberen ieder voor zich als eerste vier schijven in hun spelers kleur op een rij te krijgen. Bekijk tevens onze andere XL Games!

Speel het spel: Vier op een rij XL

Om zijn beurt neemt de speler één van zijn schijven uit zijn voorraad en laat de schijf vallen in een gat in een rij naar keuze.
De schijf valt naar beneden, tot hij de bodem bereikt of landt op de bovenste schijf in de rij.
En zo probeer je 4 schijven met dezelfde kleur, horizontaal, verticaal of diagonaal langs elkaar te krijgen.

Het einde van het spel: Vier op een rij XL

  • De speler die het eerst vier schijven op een rij heeft staan (horizontaal, verticaal of diagonaal), is de winnaar van het spel.

  • Een diagonale rij is makkelijker over het hoofd te zien dan een horizontale of verticale rij. Zorg ervoor dat je niet alleen bezig bent om zelf te winnen, dan kan het zomaar gebeuren dat je tegenstander plotseling vier op een rij blijkt te hebben.


Min. afname aan attracties & funfood € 50,00 excl BTW. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 2m x 2m x 1m
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar