Wereldballen huren

Prijs attractie:

Afhalen
50,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
60,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
75,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van het zeskampspel de Reuzebal/Wereldbal
Met het huren van het zeskampspel de Reuzebal/Wereldbal huurt u een leuk zeskampspel voor uw Zeskamp. De volgende mogelijkheden zijn uitvoerbaar:
Speluitleg Wereldbal
Zeskampspel 1
De bedoeling van dit zeskampspel is om met je eigen team 1 persoon op de bal te laten kruipen en de rest van het team zal de Reuzebal naar de finish rollen.
Zeskampspel 2
Ook kunnen de 2 teams de Wereldbal van de grond tillen en deze over een eigengemaakte hindernisbaan tillen op naar de finish...
Zeskampspel 3
Dit zeskampspel word door kleine kinderen vaak rollend door een eigengemaakt parcours gerold. Bekijk voor meer Sport- en Spelattracties en Zeskamp spellenop deze links.
Op- en afbouw instructies Wereldbal
De Wereldballen kunnen door uzelf worden op- en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 10 jaar