Watervolleybal spel 12x8m huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Watervolleybal huren is geschikt als fun en competitie....(sport toestel)


Watervolleybal wordt in een waterbad van 12x8 meter gespeeld.
Het waterbad word verdeeld in 2 gelijke speelvelden. Hier word een set palen, net en verankeringset voor bijgeleverd.

Zeskamp of een leuke teambuilding.....
Ideaal om 2 teams tegen elkaar punten te laten scoren zo kan dit als zeskamp attractie worden ingezet, maar natuurlijk ook als verkoeling met het warme weer.
Vraag naar de mogelijkheden om het bad leeg te (-laten) pompen. Het Watervolleybal spel is in blauw uitgevoerd, dit rechthoekige Watervolleybal spel is makkelijk op te blazen met bijgeleverde luchtpomp.
Wij hebben een zeer eenvoudige foto handleiding instructiemap voor u erbij om het Watervolleybal spel zelf op- en af te bouwen. Bent u naar een waterattractie op zoek en is dit Watervolleybal spel niet geschikt? Bekijk onze categorie Waterattracties voor meer sensationele spellen en attracties!
De organisatie dient zelf voor het water toevoer te zorgen. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 12m x 10m x 4m
Wattage 1x1500
Bijzonderheden ondergrond zand/gras
Waterbehoefte 15000/21000 liter water