Waterkak Race Zeskamp spel huren

Prijs attractie:

Afhalen
25,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
30,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Waterkak Race
Maak een eigen parcours op tijd/afstand, zorg voor een parcours die bij de leeftijd van de deelnemers past, denk aan bijvoorbeeld slalom met pionnen en een zachte ondergrond van bijvoorbeeld los zand of gras. Zorg voor gelijke teams qua lengte, leeftijd en strijdlust. En genoeg ruimte voor de veiligheid van de deelnemers. Bekijk naast de Waterkakrace ook onze andere Waterattractiesen Zeskamp spellen voor meer leuke attracties.
Start Waterkak Race
De deelnemers trekken de broek met sponzen aan, zorg dat de stelbanden goed aansluiten op de schouders.
De deelnemer stoppen hun billen waaraan de sponsen zitten in de waterbak. Hierdoor komen de sponsen vol te zitten met water.
Aan het einde van het parcours staat een uitdrukbak, waar de deelnemers op gaan zitten en het water uit de sponzen laten lopen.
Het team/deelnemer wie het meeste water in een bepaalde tijd heeft eruit geperst is winnaar.
Op- en afbouw instructies Waterkakrace
Dit product is reeds gemonteerd, hierdoor is er geen handleiding nodig voor deze attractie. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Waterkak Race wordt als set geleverd.(2 stuks per set)
Min.afname aan attracties&funfood € 50,00 excl BTW.
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar