Waterballen 6 stuks met bad huren

Prijs attractie:

Afhalen
525,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van 6 Waterballen met bassin(alleen in Belgie te huur)


Lopen over water, in je mooiste kleren, zonder nat te worden. Dat kan met onze Waterballen. Een attractie met verschillende doeleinden, met een draagvermogen van maximaal 100 kilo. In de grote doorzichtige ballonnen kun je vrij bewegen, lopen of lekker rond dobberen. De Waterballen zijn ideaal voor gebruik in grachten, natuurgebieden of zwembaden.


Hoe kom je in een Waterbal of Aquabubble
Stap in de droomwereld van de Waterballen. Je stapt zonder schoenen in de bal via een opening van ongeveer 70 cm doorsnee, die men met een ritssluiting wordt afgesloten. Met een blower wordt verse zuurstof in de bal gepompt, waarna je ermee over het water kunt lopen. Voor de sportievelingen zijn er ook wedstrijdjes mogelijk.

Mocht u de 6 Waterballen 6 stuks met bad willen huren en heeft u nog vragen?Neem met ons contact op!
Wanneer een eigen watergebied beschikbaar is (gracht, open stilstaand water, zwembad ) zijn de waterballen ook zonder waterbad te huur.

Op- en afbouw instructies Waterballen
Wilt u voor het huren van de
Waterballen 6 stuks met bad zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Deze attractie huren met begeleiding is op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 14m x 10m x 4m
Wattage 2x1500
Bijzonderheden kan ook in 9m rond bad
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar
Waterbehoefte 15000 - 21000 liter