Waterbal 3 stuks met bad 5m huren

Prijs attractie:

Afhalen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren 3 Waterballen incl. bad. (aquabubble)Alleen in Belgie te huur.

U kunt de 3 Waterballen in een bad van 5 meter ook huren incl. begeleiding. Deze begeleiding zorgt voor het opblazen van de waterbal, tewaterlating en het uit- en instappen uit de waterbal.

Waterballen, Aquabubble huren in verschillende kleuren

We verhuren de Waterballen in verschillende kleuren, u kunt de kleur vooraf bespreken, indien u geen kleur wilt kan dit natuurlijk ook. Bent u naast waterballen op zoek naar andere attracties? Bekijk onze categorieën Waterattracties en Stormbanen!

Waterballen huren met begeleiding

Doordat de Waterballen zeer kwetsbaar zijn en bij ondeskundig gebruik de schade groot kan zijn, zijn de Waterballen of Aquaballen ook met begeleiding te huur. Mocht er dan schade ontstaan, zijn wij, Attractieverhuur De Toren aansprakelijk.

Twijfels of vragen over het huren van de Waterballen, neem dan direct contact met ons op en wij geven u graag het juiste advies over het huren van de Waterballen.

Instructies op en afbouw Waterballen (3 stuks)

Wilt u voor het huren van de Waterballen zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, met een klik op de volgende link: op en afbouw instructies waterballen, kunt u deze bekijken. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Inclusief 3 waterballen
Totaal Gewicht 100 kg
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar
Waterbehoefte continu 1500 liter