Waterbad / Speelveld 9 meter rond huren

Prijs attractie:

Afhalen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Een Waterbad / Speelveld 9 meter rond huren?

Wilt u een waterbad huren, dan kunt u deze in 3 verschillende maten huren. Een rond 5 of 9 meter en een rechthoekig model. Deze zijn tevens te bekijken in onze categorie Waterattracties.

Rond Waterbad / Speelveld 9 meter doorsnee
Met het huren van het rond Waterbad / Speelveld 9 meter kunt u max. 4 Waterballen of met max 4 Waterbootjes deelnemen. Het waterbad is in frisse kleur (blauw rood) uitgevoerd, dit ronde waterbad is makelijk op te blazen met bijgeleverde luchtpomp.

Rechthoekig waterbad van 12 x 8 meter
Met het huren van een Waterbad 12x8 meter, kunt u 6 Waterballen of 8 Waterbootjes in gebruik laten nemen. Het Waterbad / Speelveld is uitgevoerd in de kleuren blauw en rood uitgevoerd.

Op- en afbouwinstructies Waterbad 9 meter rond
Wilt u voor het huren van de waterbaden/speelvelden zelf de op- en afbouw in handen houden dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt.In de bijlage is een pdf bestand om deze te bekijken. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Let op! Huurder is zelf verantwoordelijk voor water levering en kwaliteit water.
Afmeting (L x B x H) 10m x 10m x 2m
Wattage 1x1500
Waterbehoefte 11000 liter eenmalig