Voetje van de vloer huren

Prijs attractie:

Afhalen
2,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
3,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Voorbereiding Voetje van de vloer

Maak een eigen parcours op tijd/afstand, zorg voor een parcours die bij de leeftijd van de deelnemers past, denk aan bv slalom met pionnen en een zachte ondergrond van bv los zand of gras. Zorg voor gelijke teams qua lengte, leeftijd en strijdlust. En genoeg ruimte voor de veiligheid van de deelnemers.
Start Voetje van de vloer
Er kunnen 4-6 deelnemers gelijktijdig deelnemen.(dit heeft te maken met het aantal kratjes)
De deelnemers beginnen met het eerste krat voor het andere kratje neer te leggen waar ze op kunnen blijven staan. Als alle deelnemers die mee doen (hun eigen kratje voor de andere leggen), wordt er een parcours gevormd, zo ontstaat er een looproute, als iemand van zijn kratje valt op stapt, begin deze weer bij het begin.
Zorg dat de juiste afstand eerlijk word afgelegd.
Het team/ speler die het snelste het parcours heeft afgelegd is winnaar.
Op- en afbouw instructies Voetje van de Vloer
Dit product is reeds gemonteerd, hierdoor is er geen handleiding nodig voor deze attractie. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Min.afname aan attracties&funfood € 50,00 excl BTW.
Leeftijd Indicatie Vanaf 8 jaar