Voetbaldarts huren

Prijs attractie:

Afhalen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Voetbaldarts
Voetbaldarts valt onder de catogorie Voetbal attracties, maar kan zeer zeker ook in de catogorie Sport en Spel worden ingezet. Deze voetbal attractie was een grote trend in 2020 en deze zal tevens in de komende jaren zeer populair blijven!
Speluitleg Voetbaldarts
Met dit grote opblaasbare dartspel kun je met 2 deelnemers gelijktijdig het spel spelen. Drie ballen per deelnemer die met hun eigen kleur om de beurt op de voetbaldarts schieten/gooien. Door de meegeleverde hoepelstok zijn de ballen in een handomdraai van het bord gehaald.
Op- en afbouw instructies Voetbaldarts
De Voetbaldarts kan door uzelf worden op- en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan de pagina in een PDF bestaand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 5m x 7m x 6m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar