Voetbal dribbel-baan huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
450,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de voetbal dribbel-baan

De nieuwste voetbalattractie. Niet alleen als voetbal attractie in te zetten, maar ook ideaal voor zeskamp.

Uitleg spel Voetbal Dribbel
2 deelnemers kunnen gelijktijdig beginnen aan deze strijd. Door met de bal aan de voet te slalomen en zo bij het "einddoel" te komen. Hierbij kunnen verschillende manieren van score of wedstrijd elementen worden uitgevoerd.

Aantal spel voorbeelden Voetbal Dribbel

  1. Wie als eerste na het dribbelparcour door het middelste goalgat schiet is winnaar.

  2. Wie als team de meeste ballen in een bepaalde tijd in het middelste goalgat schiet is winnaar of de aantal punten die hiervoor staan.

  3. Doorloop dribbel, hierbij gaat de deelnemer van een team of individuele deelnemer en mag 1 keer schieten de volgende deelnemer of teamgenoot mag dan starten.(hoge doorloopsnelheid)

  4. Finale spel: Alle deelnemers die gelijke score's hebben strijden wederom tegen elkaar middels een laatste dribbelwedstijd.Wilt u voor het huren van de voetbaldribbelbaan zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, met een klik op de volgende link: op en afbouw instructies voetbaldribbelbaan, kunt u deze handleiding bekijken. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 23m x 9m x 4m
Wattage 1x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar