ultimate adventure stormbaan huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
15.000,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Nieuw in ons assortiment: De langste stormbaan ter wereld!
Vanaf heden te huur bij Attractieverhuur De Toren: de langste stormbaan ter wereld. Ruim 500 meter aan pure adrenaline, competitie, strijd en een ware test op uithoudingsvermogen! Door een geweldige combinatie van zowel rechte stukken als onderdelen met bochten erin, zowel 90 als 180 graden, is deze enorme stormbaan gecreëerd!
Ultieme stormbaan voor jouw evenement
Deze stormbaan is een ware eyecatcher voor elk evenement met voldoende oppervlakte. Met deze stormbaan hebben wij een unicum op de markt weten te zetten. Door van de koppelmogelijkheid gebruik gemaakt te hebben, zijn wij in staat alle stormbaanonderdelen aan elkaar te koppelen. Mede daarom zijn wij in staat ruim een 625 meter aan stormbaan neer te zetten!
Deze Mega Stormbaan is volledig naar eigen wens
Door de mogelijkheid van koppelen, zijn wij zeer flexibel naar de klant. Wij kunnen deze stormbaan geheel naar eigen wens vorm geven. Meer of minder hindernissen? Geen probleem! Wij kunnen tevens naar klantwens 3D-tekeningen maken om de samengestelde stormbaan visueel te maken. Tevens in combinatie met zeer nauwkeurige maattekeningen om te controleren of de stormbaan geschikt is voor de gekozen locatie.
Op- en afbouw Ultimate Adventure Stormbaan
Voor deze stormbaan is het niet mogelijk zelf op- en af te bouwen. Hiervoor zullen te allen tijde medewerkers van Attractieverhuur De Toren aanwezig zijn. Hulp vanuit de organisatie is verplicht en wordt in overleg overeengekomen.