Tobbedansbaan huren

Prijs attractie:

Afhalen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
400,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
450,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Tobbedans baan

Probeer als eerste in het zwembad van de Tobbedansbaan te eindigen. Dit doe je door met een bootje op je schouder het luchtkussen op te klimmen. Wanneer je boven bent kun je met je bootje naar beneden glijden, richting het zwembad. Probeer daarbij als eerste de bel die er hangt te laten rinkelen. Een attractie voor iedereen die je zeker niet snel zult vergeten!

"Huren van de Tobbedans baan geeft gezelligheid aan ieder evenement"
De Tobbedansbaan is geschikt voor een duel tussen twee deelnemers tegelijk. Wees echter niet bang voor een natte broek! Net zoals alle stormbanen in ons assortiment is ook de Tobbedansbaan koppelbaar aan diverse mooie stormbanen. Bekijk onze categorieën Stormbanen en Topattracties.

Wilt u de Tobbedansbaan huren, zorgt u wel voor wateraanvoer
Belangrijk is dat het glijgedeelte van de Tobbedansbaan voldoende glad blijft. Een eenvoudige tuinslang die aangesloten is op de waterkraan is voldoende.

Op- en afbouw instructies Tobbedansbaan
Wilt u voor het huren van de Tobbedansbaan zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 18m x 6m x 6m
Wattage 2x1500
Bijzonderheden inclusief 2 tobbes
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar
Waterbehoefte continue watertoevoer