Tafelvoetbal huren

Prijs attractie:

Afhalen
65,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
80,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de tafelvoetbaltafel

Het tafelvoetbalspel is enorm leuk om met teams tegen elkaar te spelen. Behendigheid is cruciaal om de snelheid van de bal te volgen en tegelijkertijd te kijken wat de tegenstander gaat doen om jou en je teamgenoot op het verkeerde been te zetten. Het spel wordt gespeeld met 4 deelnemers, 2 deelnemers per team. 1 speler bedient de aanval en de ander de verdediging. beide spelers hebben 2 stangen te bedienen.

Combineer jouw spellen
Naast de Tafelvoetbal beschikken wij over meerdere leuke spellen geschikt voor elk evenement. Bekijk onze Boksbalmachine, Flipperkast en/of 60-in-1 Arcadekast voor de leukste combinaties.

Wedstrijd tafelvoetbal internationaal
Er zijn vele tafelvoetbaltafels, echter niet alle tafels worden daadwerkelijk voor wedstrijden gebruikt. De tafelvoetbaltafel die wij u aanbieden is officieel gekeurd om ingezet te worden tijdens internationale wedstrijden op professioneel niveau. De tafel is tevens gekeurd door de International Table Soccer Federation (ITSF)

Spelregels tafelvoetbal algemeen
Algemeen word 2 tegen 2 gespeeld. Het team bepaald zelf wie de aanval en wie de verdediging bedient.

  • Draaien van de stangen is niet toegestaan, behalve als er een gecontroleerende draai van max. 1 ronde gemaakt word.

  • Scores die via de tegenstander, zijkant of keeper gaan, tellen niet.

  • Score via het middenveld tellen ook niet.Als je recreatief speelt zorg dat je vooraf wat wel en niet mag, dat voor komt ergernis. Gewoon lekker een beetje dollen is ook gezellig!

Op- en afbouw instructies tafelvoetbal
Wilt u voor het huren van de tafelvoetbal zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Download het PDF-bestand onderaan de pagina. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 5m x 3m x 2,5m