Stormbaan Web Muur huren

Prijs attractie:

Afhalen
400,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
450,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Stormbaan Web Muur
Deze Stormbaan Web Muur is totaal vernieuwend en heeft 3 nieuwe onderdelen, deze stormbaan is in te zetten in alle zeskamp onderdelen of als topattracties op ieder evenement.

Stormbaan deel 1 is: obstakels springen
Deze stormbaan begint met 3 rol-obstakels een kleine en daarna een grote en daarna weer een kleinere rol-obstakel, iedere rol-obstakel dient besprongen te worden om uit eindelijk bij de klimmuur te komen.

Stormbaan deel 2 is een dubbelzijdige klimwand
Met deze dubbelzijdige klimwand zal de strijd- competitie van 2 deelnemers zeer hoog zijn. Met deze klimwand is vals spelen onmogelijk, mocht je denken niet over de klimwand heen te hoeven, kom je bedrogen uit.

Stormbaan deel 3 is de zone van de Web elastiek
Het laatste onderdeel van de Web muur is de latex Web zone, hierbij zullen 3 gelijkwaardige zones met elastiek overwonnen moeten worden om aan het einde van deze stormbaan te komen.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Webmuur
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Webmuur zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.


Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 24m x 6m x 6m
Wattage 3x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar