Stormbaan Waterspektakel huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
2.200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Waterspektakel

Nieuw in ons assortiment is deze geweldige stormbaan volledig in het thema water! Deze stormbaan is volledig samengesteld voor het verwerken van grote groepen deelnemers en zal met een totale lengte van 122 meter niet voor iedereen weggelegd zijn!

Samenstelling van de Stormbaan Waterspektakel
Voor de samenstelling van deze spectaculaire stormbaan is uitvoerig gekeken naar de verschillende onderdelen die erin zitten. Deze stormbaan bestaat uit de volgende onderdelen, klik op het onderdeel voor meer informatie:

  • Buikschuifbaan

  • Tobbedans

  • Bochtencombi

  • Kruizen hindernis

  • Stormbaan Ice Run 1.0

  • Spidertoren


Inzetbaarheid van deze superstormbaan
Vanwege de strategische samenstelling van de Stormbaan Waterspektakel is deze stormbaan inzetbaar voor elk evenement wat voldoende ruimte heeft! Deze stormbaan is zo ontworpen dat de beleving van zowel de deelnemers als de toeschouwers centraal staat. De in- en uitgang begeven zich aan dezelfde kant waardoor het gevoel van samenhang en gezelligheid hoger is dan bij stormbanen waarbij de in- en uitgang uit elkaar liggen.

Wateraanvoer op de stormbaan
Deze unieke stormbaan beschikt over 3 waterbaden. Belangrijk is dat deze waterbaden vooraf aan het gebruik zijn gevuld tot ongeveer kniehoogte. Daarnaast is voor deze stormbaan een continue wateraanvoer nodig op 4 plekken. Dit zorgt er voor dat de hele baan constant nat wordt gehouden en er geen minuut aan plezier verloren gaat!

Op- en afbouw Stormbaan Waterspektakel
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Waterspektakel zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige fotohandleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF-bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 59m x 18,5m x 9,5m
Wattage 9 x 1500 watt & 2 x 2000 watt
Bijzonderheden 3x Continue wateraanvoer
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar
Waterbehoefte 4800 L. eenmalig vooraf