Stormbaan Voetbal-run huren

Prijs attractie:

Afhalen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
500,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de stormbaan "Voetbal-run"
Met het huren van deze Voetbal stormbaan krijgt u echt het oranje gevoel, door de uitstraling van deze stormbaan geheel in oranje en zelfs de bedrukking is FULL COLOR uitgevoerd. De Stormbaan Voetbal-run heeft een uitstraling waar ieder evenement trots op zal zijn.

De stormbaan als voetbal attractie is nieuw
Attractieverhuur De Toren heeft deze stormbaan "de Voetbal run" als eerste laten ontwikkelen, doordat zijn uitstraling zowel binnen als aan de buitenzijde geheel op Nederlandse stijl en in oranje is uitgevoerd, zal deze stormbaan op ieder voetbal evenement een succes zijn. Iedereen met een voetbal hart zal deze survival baan graag bestormen.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Voetbal run
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Voetbal-run zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, met een klik op de volgende link: op en afbouw instructies Stormbaan Voetbal Run, kunt u hier deze handleiding bekijken. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.


Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 18m x 8m x 5m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar