Stormbaan Time Run 3.0 huren

Prijs attractie:

Afhalen
725,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
775,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
900,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.050,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Time Run 3.0
U kunt de spectaculaire Stormbaan Time Run 3.0 nu voordelig huren bij Attractieverhuur De Toren. De 3.0 versie is de grootste van de Time Run reeks en zeker ook de meest spectaculaire voor elk evenement!!

Stormbaan Time Run 3.0 groots combineren
Ook de Stormbaan Time Run 3.0 is te combineren met alle andere stormbanen in ons assortiment. Door te combineren worden stormbanen nog langer, nog leuker en nog spectaculairder! Een aantal aanraders voor te gekke combinaties zijn: Dizzy Run Battle, Stormbaan Ice en/of de Tobbedansbaan!

Speluitleg Stormbaan Time Run 3.0
Twee teams of twee deelnemers nemen het gelijktijdig tegen elkaar op op de Stormbaan Time Run 3.0. Met een druk op de startknop begint de race. De deelnemer die als eerst op de stopknop drukt is de winnaar!

Dé stormbaan voor grote evenementen
Door de hoge omloopsnelheid verwerkt deze mooie stormbaan tot wel 500 deelnemers per uur!

Tijdswaarneming verwerkt in de stormbaan
De tijdswaarneming is kosteloos inbegrepen. Indien de tijden gemeten moeten worden in tweevoud, kan een tweede tijdswaarneming worden aangevraagd tegen meerprijs.

Op- en afbouw Stormbaan Time Run 3.0
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Time Run 3.0 zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 25m x 15m x 7m
Wattage 6x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar