Stormbaan Time Run 2.0 huren

Prijs attractie:

Afhalen
650,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
725,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
850,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.000,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Time Run 2.0
De nieuwste aanvulling in ons assortiment is de Stormbaan Time Run 2.0! Het is de grote broer van de Stormbaan Time Run 1.0! Deze stormbaan laat twee deelnemers gelijktijdig tegen elkaar strijden. De winnaar wordt bepaald met behulp van de digitale tijdswaarneming.


Spectaculaire combinaties met de Stormbaan Time Run 2.0
Net zoals alle andere stormbanen in ons assortiment is ook de Stormbaan Time Run 2.0 te combineren met alle andere stormbanen in ons assortiment. Door deze combinaties tilt u uw evenement naar een hoger niveau! Bekijk onze categorie Stormbanen voor meer inspiratie! Een aantal tips vanuit ons voor spectaculaire combinaties zijn: Spidertoren opblaasbaar, Stormbaan Dizzy Run Battle en/of Stormbaan Take Out.

Speluitleg Stormbaan Time Run 2.0
Twee deelnemers/teams nemen het tegen elkaar op in de strijd op deze stormbaan. Ze starten door de rode startknop in te drukken. Dan begint de tijd te lopen. De deelnemer die als eerst de eindknop in drukt is de winnaar!

Deze mega stormbaan is ideaal voor grote evenementen!
De capaciteit van deze stormbaan is zeer hoog gezien de snelle omloopsnelheid. Er kunnen tot wel 500 personen per uur overheen!


Tijdswaarneming verwerkt in de stormbaan
De tijdswaarneming is bij de prijs inbegrepen. Naar eigen wens kan worden gekozen voor een tweede tijdsklok, hiermee kunnen de tijden van beide teams worden geklokt. Een tweede tijdswaarneming kan op aanvraag worden geleverd tegen een meerprijs.

Op- en afbouw Stormbaan Time Run 2.0
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Time Run 2.0 zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 25m x 15m x 7m
Wattage 5x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar