Stormbaan Time Run 1.0 huren

Prijs attractie:

Afhalen
625,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
675,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
775,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
950,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).

Huren van de Stormbaan Time Run 1.0
Het nieuwste artikel in ons assortiment is de Stormbaan Time Run 1.0! Deze spectaculaire en interactieve stormbaan biedt plaats voor twee deelnemers tegelijk. Deze stormbaan is voorzien van een bocht en een tijdsklok.

De Stormbaan Time Run 1.0 combineren
De Stormbaan Time Run 1.0 kan, net zoals alle stormbanen in ons assortiment, gekoppeld worden aan een stormbaan naar keuze. Hiermee kunt u spectaculaire en vooral lange stormbanen combineren en naar uw evenement halen. Bekijk onze categorie Stormbanen voor meer inspiratie. Een aantal tips voor gegarandeerd succes zijn: Dizzy Run Battle, Stormbaan Ice of de Roll-Off.

Speluitleg Stormbaan Time Run 1.0

Twee deelnemers/teams strijden tegen elkaar op deze mooie stormbaan. Twee deelnemers tegelijk door de rode knop in te drukken. De tijd begint te lopen. De deelnemer die als eerst aan het eind van de stormbaan de rode knop indrukt heeft gewonnen.

Deze stormbaan is ideaal voor grote evenementen!
Met deze stormbaan kunnen tot wel 500 deelnemers per uur worden verwerkt. Daarmee is deze attractie ideaal voor elk evenement, groot en klein!


Tijdswaarneming in de stormbaan verwerkt
De tijdswaarneming is inbegrepen bij de getoonde prijzen. Naar eigen wens kan worden gekozen voor een extra tijdsklok, hiermee kunnen de tijden van beide teams worden geklokt. Een tweede tijdswaarneming kan op aanvraag worden geleverd tegen een meerprijs.

​​​​​​Op- en afbouw Stormbaan Time Run 1.0
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Time Run 1.0 zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 13m x 16m x 6m
Wattage 5x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar