Stormbaan Speedrun huren

Prijs attractie:

Afhalen
1.025,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
1.150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
1.300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.600,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Stormbaan Speedrun
Deze stormbaan heeft alles in één en zal bij ieder evenement ingezet kunnen worden zowel als zeskamp attractie, sport en spel en is zeker een publieks attractie op ieder evenement. Net zoals alle stormbanen in ons assortiment is ook deze stormbaan samengesteld en kan de klant een stormbaan samenstellen naar eigen wens. Bekijk voor meer mooie stormbanen onze categorieëen Topattracties en Stormbanen.

Speluitleg Stormbaan Speedrun
Deze Speedrun stormbaan wordt met 2 deelnemers gelijktijdig gestart. Het bandenspel geeft direct een snelle start, die aansluit op de kruipstormbaan met wissel. De Kruipstormbaan is uitgevoerd als hoekstormbaan en zorgd dat deze naadloos aansluit op de Knockout hindernisbaan. Wie als eerste uit de baan komt is winnaar.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Speedrun
De Stormbaan Speedrun kan door uzelf worden op- en afgebouwd.Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 22m x 18m x 5m
Wattage 7x 1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar