Stormbaan Roll Off huren

Prijs attractie:

Afhalen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
375,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
525,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Roll Off

Met het huren van deze Stormbaan Roll Off huurt u een mooie stormbaan met verschillende hindernissen, klimmen, glijden, rollen en springen. Je zult het allemaal moeten doen om aan het einde te komen. De voordelen van onze stormbanen zijn: ieder einde en ieder begin van de stormbaan is eenvoudig aan een andere stormbaan te koppelen. Een aantal voorbeelden van stormbanen die koppelbaar zijn kun je op deze pagina bekijken.

Speluitleg Stormbaan Roll Off
Met deze stormbaan kun je met 2 personen gelijktijdig starten om de strijd aan te gaan. Touwladder, glijden, klimrol, horde en de pers zijn de onderdelen van deze stormbaan. De Stormbaan Roll Off is daarom bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld sportieve evenementen of evenementen waar competitie de norm is.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Roll Off
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Roll Off zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 18m x 6m x 5m
Wattage 2x1500