Stormbaan Mega Balls Enkel huren

Prijs attractie:

Afhalen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
375,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Stormbaan Mega Balls Enkelvoudig huren

Klim omhoog en spring van de ene naar de andere bal zonder er van af te vallen. Haal jij de overkant op deze uitdagende stormbaan als eerste? Stormbaan Mega Balls Enkel is een unieke hindernisbaan. Er kan een heuse battle op plaats vinden omdat, wij in bezit zijn van 2 enkelvoudige banen.

Wipe out en zeskamp worden in een adem genoemd als het om grote spelelementen gaat, hierbij hoort deze Stormbaan Mega Balls Enkel zeker thuis.

Mocht u deze stormbaan aan een andere stormbaan of stormbanen willen koppelen, kan dit willekeurig met iedere stormbaan of andere stormbanen uit ons assortiment. Bekijk in dat geval onze categorieën Stormbanen en Topattracties.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Mega Balls Enkel
Wilt u voor het huren van de stormbaan Mega Balls zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 18m x 8m x 5m
Wattage 1x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar