Stormbaan Mega Balls Dubbel huren

Prijs attractie:

Afhalen
500,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
550,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
575,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Mega Balls Dubbel doe je bij Attractieverhuur De Toren

De Mega Balls dubbel hindernisbaan. Klim omhoog en spring van de ene naar de andere bal zonder er van af te vallen. Haal jij de overkant op deze uitdagende stormbaan als eerste? De Mega Balls stormbaan is een unieke hindernisbaan, doordat er een heuse battle op plaats zal gaan vinden. Deze baan is een dubbele baan, zodat 2 deelnemers gelijk kunnen strijden. Ook ideaal voor zeskamp!

Alleen het woord Mega Balls is al een toevoeging voor uw evenement
Wipe out en zeskamp worden in een adem genoemd als het om grote spelelementen gaat, hierbij hoort de Mega Balls Dubbel zeker thuis. Niet alleen omdat deze stormbaan in afmetingen een ware eyecatcher is maar zeker ook door de grote rode ballen in het midden. Met het huren van deze stormbaan Mega Balls haalt u gegarandeerd spanning en sensatie naar uw evenement.

Op- en afbouw instructies Mega balls dubbel
Wilt u voor het huren van de Mega balls dubbel zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Download onderaan de pagina het PDF-bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie huren met begeleiding is op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 18m x 14m x 5m
Wattage 4x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar