Stormbaan Mad-Race huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
750,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
925,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Stormbaan Mad-Race huren
Deze stormbaan past in het rijtje van fun competitie en uitstraling. De Mad Race stormbaan is om er gek van te worden rondjes draaien tot je niet meer weet waar je bent.

Uitleg Stormbaan Mad-Race.....

De eerste hindernis zijn de dizzy paaltjes, hierbij draaien de 2 deelnemers gelijktijdig 10 rondjes om het Dizzy paaltje, hier zal het evenwicht op de proef worden gesteld.

Richting de Stormbaan Knock Out
Deelnemers gaan na de Dizzy paaltjes richting de Knock Out Race, deze is door zijn ronde stormbaan en roterende 4 armen en ware veldslag voor je conditie.

Armen van de Knock Out Race draaien tegen elkaar in
De verwarring van de armen die met de klok in en tegen de klok in draaien zijn een verrassing voor de deelnemer. Men denkt de armen voorruit te kunnen zien, echter de armen achter de deelnemer slaan genadeloos toe.
Succes verzekerd met deze Mad-Race Stormbaan.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Mad Race
Wilt u voor het huren van de stormbaan Mad Race. Zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie huren met begeleiding is op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 27m x 11m x 5m
Wattage 4x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar