Stormbaan Light Run huren

Prijs attractie:

Afhalen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
400,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
550,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Light Run
Met het huren van de Stormbaan Light Run is dit jaar een nieuwe weg ingeslagen. Een stormbaan waarbij de stand tussen 2 teams of 2 deelnemers, middels een digitaal scorebord wordt bijgehouden. Aan het eind van elk spel wordt de winnaar weergegeven. Enthousiast geworden en benieuwd naar welke interactieve attracties we nog meer hebben? Bekijk Interactieve Attracties!

Speluitleg Stormbaan Light Run
De stormbaan heeft 2 aparte routes voor 2 deelnemers of 2 groepen. Er zijn per route 5 interactieve lampjes die in verbinding staan met het scorebord. De lampjes zijn op strategische plekken voorgemonteerd, hierbij is rekening houden met afstand, hoogte en bereikbaarheid. Om deze reden zal er een actieve strijd losbarsten. Het scorebord is op zeer eenvoudige wijze plug en play in te stellen en is een winnaar overduidelijk leesbaar geworden. Met het huren van deze stormbaan haalt u de nieuwste stormbaan naar uw evenement.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Light Run
Wilt u voor het huren van deze stormbaan zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 18m x 6m x 6m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar