Stormbaan Ice Run 3.0 huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
1.150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Stormbaan Ice Run 3.0 is succes verzekerd....

Om een goede indruk te krijgen adviseren we u om ons youtube kanaal te bekijken. U kunt de verschillende modellen Ice Run stormbanen snel en overzichtelijk beoordelen.

Met deze stormbaan heeft u wereld primeur, deze stormbaan is enkel bij Attractieverhuur De Toren te huur en heeft een mega uitstraling.

Het schuimkanon is niet in de prijs inbegerepen, het schuim kunt u door water vervangen, hier hebben wij al een voorgemonteerde slang gemonteerd. Wilt u het schuimkannon wel huren komen kunt u deze bestellen via de volgende link.

Schuimkanon huren

Stormbaan Ice Run 3.0 is droog, nat en eventueel met schuim inzetbaar
Als de zon schijnt kunt u bij deze stormbaan de waterslang aan koppelen aan een zelfregelende nathoudende waterslang, die wij al voor u hebben voor gemonteerd.
Indien de zon niet voldoende warmte geeft, kunt u voor de droge optie kiezen en zal het nog steeds een uitdagende attractie zijn!

Succes verzekerd!!!

Op- en afbouw instructies Stormbaan Ice Run 3.0
De Stormbaan Ice Run 3.0 kan door uzelf worden op- en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 40m x 6m x 9m
Wattage 2x 2000, 3x 1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 10 jaar
Waterbehoefte 2500 liter vooraf