Stormbaan Ice Run 2.0 huren

Prijs attractie:

Afhalen
650,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
925,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Om een indruk te krijgen van de Ice Run Stormbaan 2.0......

Een omschrijving van deze stormbaan is lastig en daarom ook het advies om de film te bekijken, prachtige stormbaan...........
Deze waanzinnige Stormbaan Ice run 2.0 is gebaseerd op water en eventueel schuim.
Het schuimkanon is niet in de prijs inbegerepen, het schuim kunt u door water vervangen, hier hebben wij al een voorgemonteerde slang gemonteerd. Wilt u het schuimkanon wel huren, kunt u deze bestellen via de volgende link.

Schuimkanon huren

Ook deze stormbaan is wederom koppelbaar aan alle andere stormbanen uit ons assortiment, kijk daarom in de categorie Stormbanen voor alle mogelijke te combineren stormbanen.

Stormbaan Ice Run 2.0 is droog, nat en eventueel met schuim inzetbaar
Als de zon schijn kunt u bij deze stormbaan de waterslang aan koppelen aan een zelfregelende nathoudende waterslang, die wij al voor u hebben voor gemonteerd.

Indien de zon niet voldoende warmte geeft, kunt u voor de droge optie kiezen en zal het nog steeds een uitdagende attractie zijn!
Succes verzekerd!!!

Op- en afbouw instructies Stormbaan Ice Run 2.0
De Stormbaan Estafette kan door uzelf worden op- en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 37m x 6m x 9m
Wattage 2x 2000, 3 x 1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar
Waterbehoefte Continue