Stormbaan Ice Run 1.0 huren

Prijs attractie:

Afhalen
575,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
650,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
725,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Stormbaan Ice Run 1.0 huren

Deze waanzinnige Stormbaan Ice Run 1.0 deze is gebaseerd op droog en op water en indien gewenst schuim.
Advies: Bekijk hier het filmpje om deze stormbaan Ice Run 1.0 te beoordelen.
Het schuimkanon is niet in de prijs inbegrepen, het schuim kunt u door water vervangen, hier hebben wij al een voorgemonteerde slang in gemonteerd. Wilt u het schuimkanon wel huren dan kunt u deze bestellen via de onderstaande link.
Schuimkanon huren

Stormbaan Ice Run 1.0 inzetbaar met droog, nat en eventueel schuim optie
Als de zon schijnt kunt u bij deze stormbaan de waterslang aan koppelen aan een zelfregelende nathoudende waterslang, die wij al voor u hebben voor gemonteerd.

Indien de zon niet voldoende warmte geeft, kunt u voor de droge optie kiezen en zal het nog steeds een uitdagende attractie zijn!

Succes verzekerd!!!

Op- en afbouw instructies Stormbaan Ice Run 1.0
De Stormbaan Ice Run 1.0 kan door uzelf worden op- en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 35m x 6m x 6m
Wattage 5 x 1500 watt
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar