Stormbaan Estafette huren

Prijs attractie:

Bezorgen
1.075,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
1.250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.550,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Estafette
Met deze stormbaan haal je één van de leukste hindernisbanen naar je evenement! Met deze opblaasbare stormbaan kan je een echte estafette houden waar de start en finish gezellig bij elkaar liggen, hierdoor zal de spanning nog beter voelbaar zijn! Zoals wellicht bekend zijn al onze stormbanen koppelbaar. Hierdoor wordt de klant in staat gesteld een stormbanen sament e stellen volledig naar eigen wens. Bekijk de categorie Stormbanen voor ons assortiment.

Speluitleg Stormbaan Estafette
Met de Estafette Stormbaan start je met 2 personen en eindig je met 2 personen aan dezelfde zijde. Het doel is om elkaar voor te blijven en de wissel van baan die in het midden is aangelegd, zorgt ervoor dat iedereen dezelfde afstand aflegt.

Op- en afbouw instructies Stormbaan Estafette
De Stormbaan Estafette kan door uzelf worden op- en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 25m x 20m x 7m
Wattage 6x
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar