Stormbaan Classic Run huren

Prijs attractie:

Afhalen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Classic Run
Nieuw in ons assortiment is deze geweldige Stormbaan Classic Run. Deze stormbaan is volledig zelf ontworpen en dus uniek op de markt. De stormbaan is samengesteld met het oog op doorstroom en hoge verwerkingscapaciteit, uiteraard gecombineerd met een hoge funfactor voor de deelnemers.

Ontwerp Stormbaan Classic Run
Zoals al onze stormbanen is uiteraard ook de Stormbaan Classic Run voorzien van de welbekende koppelstroken om spectaculaire combinaties te vormen met de andere stormbaan onderdelen in ons assortiment. Deze stormbaan bevat daarnaast verschillende obstakels om het een echte uitdaging te maken. Een aantal mogelijke top-combinaties zijn deze Stormbaan Classic Run met daar aan:​​​​​​

  • Tobbedans

  • Bochtencombi

  • Stormbaan Ice Run 1.0

  • Spidertoren

  • Light Run


Deze stormbaan is daarnaast verkrijgbaar als: Stormbaan Ballenbak Run! Het gedeelte tussen het eind van de glijbaan en de kruiptunnels wordt dan volledig gevuld met ballenbakballen. Een absolute aanrader waarmee u verzekerd bent van succes!

Inzetbaarheid van deze stormbaan
Vanwege de strategische samenstelling van de Stormbaan Classic Run is deze stormbaan inzetbaar voor elk evenement waarbij zowel fun als competitie aanwezig is. Deze stormbaan zorgt voor optimale beleving en daarnaast is het een genot om te zien hoe de deelnemers zo snel mogelijk over de stormbaan gaan.

Op- en afbouw Stormbaan Classic Run
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Classic Run zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige fotohandleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF-bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 22m x 6m x 6m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar