Stormbaan Bochtencombi huren

Prijs attractie:

Afhalen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Bochtencombi
Nieuw in ons assortiment is de Stormbaan Bochtencombi. Deze vrolijke stormbaan heeft de vorm van een 180 graden bocht. Daarmee is deze stormbaan uitermate geschikt voor evenementen met grote aantallen deelnemers.

Stormbaan Bochtencombi combineren
Ook deze mooie stormbaan is voorzien van koppelstroken en kan dus gekoppeld worden aan alle stormbanen in ons assortiment. Daarmee is een groot aantal spectaculaire combinaties ontstaan. Bekijk onder andere de Stormbaan Time Run 1.0, Stormbaan Time Run 2.0, Stormbaan Time Run 3.0 en de verfrissende Stormbaan Waterspektakel!

Op- en afbouw Stormbaan Bochtencombi
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Bochtencombi zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige fotohandleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF-bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 7m x 14m x 3m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar

Praktische tips & instructies

Download Stormbaan bochtencombi keuring