Stormbaan Ballenbak Run huren

Prijs attractie:

Afhalen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Stormbaan Ballenbak Run

Met deze nieuwe stormbaan heeft Attractieverhuur De Toren een absolute primeur op de huidige markt: de Stormbaan Ballenbak Run, een stormbaan en Ballenbak in 1! De stormbaan is volledig zelf ontworpen en dus ook uniek op de markt. Deze stormbaan heeft alle facetten voor een hoge omloopsnelheid en super hoge funfactor voor de deelnemers.Huren van de Stormbaan Ballenbak Run
Met deze nieuwe stormbaan heeft Attractieverhuur De Toren een absolute primeur op de huidige markt: de Stormbaan Ballenbak Run, een stormbaan en Ballenbak in 1! De stormbaan is volledig zelf ontworpen en dus ook uniek op de markt. Deze stormbaan heeft alle facetten voor een hoge omloopsnelheid en super hoge funfactor voor de deelnemers.

Ontwerp Stormbaan Ballenbak Run
Zoals u van onze stormbanen gewend bent is ook deze variant uitgevoerd met koppelstroken aan alle zijden. Hiermee kunnen we deze stormbaan naar klantwens combineren tot wel 500 meter! De stormbaan bevat verschillende obstakels en is uitgevoerd in onze standaard stormbaan kleuren. Bekijk onderstaande links voor andere stormbanen uit ons assortiment. Deze stormbanen zijn allemaal geschikt om combinatie stormbanen te maken naar uw wens!

 • Stormbaan Ice

 • Bochtencombi

 • Stormbaan Dizzy Run

 • Spidertoren

 • Light Run


Uiteraard is deze stormbaan ook verkrijgbaar zonder Ballenbakballen. Bekijk Stormbaan Classic Run. De stormbaan blijft volledig hetzelfde, alleen zijn de Ballenbakballen niet aanwezig. Bent u enkel op zoek naar Ballenbakballen? Bekijk onze categorie Ballenbak.

Inzetbaarheid van deze stormbaan
Vanwege de hogere moeilijkheidsgraad door de Ballenbakballen, wordt ook het toekijken een stuk leuker! Door de strategische samenstelling van de Stormbaan Classic Run met de verschillende obstakels en componenten is deze stormbaan zeer breed inzetbaar. Evenementen die we geregeld draaien met dit soort banen zijn onder andere:

 • Jaarmarkten

 • Sportdagen

 • Seizoensopeningen en seizoensafsluitingen

 • (Grote) Bedrijfsfeesten

 • Braderieën

 • Buurtfeesten

 • Festivals en feesten


Opmerking: Indien u de Stormbaan Ballenbak Run huurt op basis van Opbouw door Attractieverhuur De Toren, maar zélf de Ballenbakballen uit de stormbaan haalt en in de daarvoor bestemde zakken doet, ontvangt u €50,00 excl. btw korting op de factuur. De huurprijs bedraagt dan €375,00 excl. btw per dag.

Op- en afbouw Stormbaan Ballenbak Run
Wilt u voor het huren van de Stormbaan Ballenbak Run zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige fotohandleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF-bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 22m x 6m x 6m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar