Springkussen western huren

Prijs attractie:

Afhalen
65,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
85,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
110,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
285,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van het springkussen Western!

Met dit Western springkussen huurt u niet alleen een kwaliteits-springkussen, maar huurt u deze ook nog eens voor een zeer voordelige prijs! Het fijne aan het Western springkussen is dat de zijkanten en achterkant volledig dicht zijn. Dit maakt het vooral een veilig springkussen. Zeer geschikt voor de kleinste deelnemer(tje)s!
Een full colour geprint springkussen met thema Western!
Het thema van dit luchtkussen is Western, maar kan bij ieder feestje worden ingezet. Springkussen Western niet geschikt? Klik hier voor een overzicht van onze andere leuke springkussens.
Instructies op- en afbouw Springkussen Western
Het springkussen Western kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De Handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 6m x 6m x 3m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie vanaf 4 jaar