Springkussen Voetbal huren

Prijs attractie:

Afhalen
75,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Springkussen Voetbal
Het Springkussen Voetbal is niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk een voetbal luchtkussen. Dit springkussen is overdekt en is voor iedere weersomstandigheden te huur.
Springkussen Voetbal is voor als het thema "voetbal" hoort te zijn!
De kleine voetballertjes kunnen in dit overdekte voetbal luchtkussen heerlijk ravotten. Een mooi formaat springkussen voor de kleinere doelgroep. Dit Voetbal springkussen is ook ideaal voor verjaardagen. Niet op zoek naar een voetbalkussen maar naar iets anders? Bekijk onze categorie Springkussensvoor meer leuke artikelen!
Op- en afbouw instructies Springkussen Voetbal
Wilt u voor het huren van het Springkussen Voetbal zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 7m x 6m x 5m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie 4 t/m 11 jaar