Springkussen monkey huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van Springkussen Monkey
Dit Monkey springkussen is net zo als het disco springkussen het nieuwste springkussen. Met zijn mooie ronde vorm en full color geprinte buitenzijde.
Het Monkey springkussen in junglethema...
Met een mooie uitstraling aan de buitenzijde en op het dak een vriendelijke aap is de uitstraling jungle in uw tuin een echte aanwinst. Tevens kunnen de kids ontsnappen aan de aap als ze de glijbaan gebruiken.
Mocht u muziek en discolampen in het kussen willen kan dit tegen een meerprijs worden geleverd (€ 25,- excl 21% BTW) hiervoor zijn voorbereidingen reeds aangelegd, zoals bij verhuur disco springkussen. Hiermee garanderen wij de veiligheid, omdat de muziekbox en discolampen onbereikbaar voor de kids.
Op- en afbouw instructies Monkey springkussen
Wilt u voor het huren van het springkussen Monkey zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 7m x 7m x 6m
Wattage 1x1500