Springkussen Disco XL huren

Prijs attractie:

Afhalen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
500,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Disco springkussen XXL
Met trots presenteren wij het grootste Disco springkussen XXL wat ooit geproduceerd is. Dit Disco luchtkussen geeft aan 20 kinderen gelijktijdig springplezier. Ziet er heel indrukwekkend uit!!!
Met standaard Disco lampen en een muziek box is dit een Disco springkussen met allure...
Een mega Disco springkussen die een doorsnede van 7,5 meter heeft en een hoogte van 6,5 meter, dus een echt XXL formaat springkussen.
Overdekt Disco springkussen XXL
Deze uitvoering heeft 2 ingangen, maar met de mogelijkheid om 1 ingang dicht te maken. Mocht u dit formaat te groot vinden dan kunt u ook voor een kleiner model kiezen.
Disco springkussen S 4 meter.
Disco springkussen M 5 meter
Mede door de keuze uit de verschillende maten, is er voor elk evenement een geschikt formaat te vinden. Bent u op zoek naar andere leuke springkussens, wellicht in een ander thema? Bekijk onze categorie Springkussens voor veel meer springkussen!
Op -en afbouw instructies Disco springkussen XXL
Wilt u voor het huren van het Disco springkussen xxl zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 10m x 10m x 6m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie vanaf 4 jaar