Springkussen Disco Small huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).

Huren van het Springkussen Disco Small (4 meter)
Met het huren van dit nieuwste Discospringkussen, haalt u een feestelijke blikvanger naar uw evenement. Mede doordat onze Disco springkussens allemaal full-color geprint zijn, geven deze een zeer vrolijke en feestelijke tint aan uw evenement.
Het Springkussen Disco Small wordt geleverd met muziekbox en disco verlichting
Het luchtkussen Springkussen Disco Small wordt geleverd met muziekbox incl. echte disco lampen, welke als het ware in het plafond van het Disco springkussen worden gemonteerd. Dit heeft als resultaat dat er binnenin het kussen en ware disco ontstaat. De muziekbox heeft een SD-Card ingang. Deze wordt zonder sd-card geleverd.
Goedgekeurd Disco-springkussen volgens de norm keuringdienst warenwet Nederland
Het Springkussen Disco Small is natuurlijk veilig doordat de muziekbox en de verlichting zo zijn afgeschermd dat deze buiten bereik zijn van de deelnemers.
Het disco luchtkussen is in 3 maten leverbaar 4m, 5m en 7,5 meter doorsnede
De film van het discospringkussen is een voorbeeld van 4 meter doorsnede. Het model van 5 meter volgt. Totaal overzicht verhuur springkussens.
Op- en afbouw instructies Springkussen Disco Small
Wilt u voor het huren van de Springkussen Disco Small zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 6m x 6m x 5m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie vanaf 4 jaar