Springkussen Barbie huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Barbie Springkussen als het echt voor meisjes meisje is....
Dit springkussen is gemaakt voor iedere kleine meid die van sprookjes houdt. De prinses is geheel in Barbie roze uitgevoerd. Mocht u muziek en disco lampen in het kussen willen kan dit tegen een meerprijs worden geleverd (€ 25,- excl 21% btw) Hiervoor zijn voorbereidingen voor aangelegd, zoals bij de verhuur van de Disco springkussens.
Barbie springkussen is full-color geprint
Zoals op de foto's te zien, is het Barbie springkussen full-color en in mooie felle, heldere kleuren geprint. Samen met de Barbie bovenop dit kussen is dit daarom een echte eyecatcher.
Op- en afbouw instructies Springkussen Barbie
Wilt u voor het huren van het Springkussen Barbie de op- en afbouw in eigen handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 6m x 6m x 6m
Wattage 1x1500