Spijkerbroek Hangen huren

Prijs attractie:

Afhalen
75,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Spijkerbroekhangen
Met dit nieuwe model Spijkerbroek hangen, is het de bedoeling wie de beste tijd kan maken of wie van de 2 het langst aan de spijkerbroek kan blijven hangen. Het Spijkerbroekhangen-spel is ideaal op evenementen waar competitie, strijdlust en krachtmeting de rode draad zijn.
Spijkerbroekhangen nat of droog....
Indien je er een extra fun gehalte aan toe wilt voegen is er de mogelijkheid om de onderkant van het Spijkerbroek hangen te vullen met water. Hierdoor wordt de strijd tussen de deelnemers nóg intenser.
Competitie Spijkerbroek hangen
De beste tijd van de jongens of de meisjes is met een leuke beker/prijs een mooi jaarlijks terugkerend evenement.
Op- en afbouw instructies Spijkerbroek hangen
Wilt u voor het huren van Spijkerbroek hangen zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar